Известие

Collapse
No announcement yet.

Вакумна помпа, турбо, климатроник и носач?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вакумна помпа, турбо, климатроник и носач?

Имам 2 въпроса. Единия е колко струва една вакумна помпа за централно заключване и другия е колко струва турбо за модел 99 г.? ( Имам съмнения, че има някакъв проблем засега, но не е уточенено)

За помпата не знам (машинките на централното май са електрически), но чистак нова оригинална турбина струва 1680 лева, така поне ми я оферираха.

Иначе рециклиране на твоята е от 400 до 900 лева според зависи
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Уха стабилна цена за турбо? А ремонт неможе ли да се прави???

Comment

Да, такава е цената! Ами той ти каза - "Иначе рециклиране на твоята е от 400 до 900 лева според зависи"
        sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
        ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

Извинявам се. Аз друго подразбрах под рециклиране.

Comment

Ммм турбото май няма проблем. Обаче трябва да сменям горен ляв носач и външен маншон на лява полуозка. Някакви идеи колко струва?

Comment

оо носача е евтин около 130лв ама полуоската.. знам че е скъпа..
              sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
              ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

Първоначално публикувано от aMoHuaK
                ...ама полуоската.. знам че е скъпа..
                Той говори за маншон бе Те са по-евтини от полуоските
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Отново мерси Последен въпрос?? Чувал съм, че тия 166 имат двузонов климатроник? Нещо не виждам да е двузонов...( от това което знам, двузонов означава да нагласяш температурата отпред и отзад?) И все пак имам само общо нагласяне на температурата?

Comment

Първоначално публикувано от Connor
                    Отново мерси Последен въпрос?? Чувал съм, че тия 166 имат двузонов климатроник? Нещо не виждам да е двузонов...( от това което знам, двузонов означава да нагласяш температурата отпред и отзад?) И все пак имам само общо нагласяне на температурата?
                    отпред и отзад е ебането.

зоните са улеву и удесну.
                    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Добре де, ама как се наглася друга температура за този до мен, който е примерно...имам копчета само за увеличаване и намаляване на температура, колко силно да ми духа, икономичен режим, варианти да духа на лице, крака и тн.и една извита стрелка дето незнам за какво служи.

Comment

Първоначално публикувано от Connor
                        Добре де, ама как се наглася друга температура за този до мен, който е примерно...имам копчета само за увеличаване и намаляване на температура, колко силно да ми духа, икономичен режим, варианти да духа на лице, крака и тн.и една извита стрелка дето незнам за какво служи.
                        Абе 166 няма двузонов климатроник, факт. Даже и след фейслифта през 2003 г. климатроника не е двузонов.

Някой те е излъгал. Двузонов има в 156 фейслифт (вътрешния, от март 2002 г.). Двете зони са отпред ляво и отпред дясно.

А ако има и отделно за задните седалки, се води тризонов - при 159 се предлага като опция.
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Мдам попрочетох малко и пиниза на търговците за "двузонов климатроник" е това че отзаде можело да духа и го считали като втора зона....страаашно....

Comment

Първоначално публикувано от pinko
                            За помпата не знам (машинките на централното май са електрически), но чистак нова оригинална турбина струва 1680 лева, така поне ми я оферираха.

Иначе рециклиране на твоята е от 400 до 900 лева според зависи
                            Пинко Знаеш немски , чисто нова Турбина в еБай има За под 200 евро и това с колектора и той чисто нов и то За клапановите мотори с гаранция 2 години. Имаше две оня ден мислех да ги купя, ма пък За какво са ми. Гледайте в еБай хора там има неще За беЗ пари, само упоритост трябва малко

Comment

А надеждно ли е в Ebay да купуваш??? Каква ми е гаранцията, че ще ми го доставят? Само да им преведа парите и после да го ям...

Comment

Working...
                              X